Moška športna obutev WANDER - antracit

Na zalogi
SKU
UY100158-G000
Redna cena: 219,00 €
Moška športna obutev WANDER UYN v antracit sivi barvi.

Obutev prihodnost! Je lahka, elastična in zaščitna.

REBOUND SHIELD je inovativna patentna rešitev, ki so jo oblikovalci UYN ustvarili, da bi bili naši čevlji še bolj učinkoviti. Gre za posebno notranjo strukturo, vgrajeno v obutev, ki zagotavlja popolno povezavo med zgornjim delom in podplatom ter zagotavlja izjemne lastnosti v smislu lahkotnosti in prožnosti. Z lastnostmi REBOUND SHIELD so čevlji UYN za 20 % lažji in za 20 % bolj elastični, kar zagotavlja popolno podporo pri hoji in odlično odzivnost na vsakem koraku. Strateški položaj sistema REBOUND SHIELD zagotavlja dodatno vodoodporno plast na mestih, ki so najbolj izpostavljena zunanji vlagi, ne da bi pri tem ogrozili zračnost čevlja.

Naravna tkanina z izjemnimi lastnostmi.

Konopljina tkanina je izdelana iz vlaken stebel Cannabis sativa, rastline, ki je že tisočletja priznana kot vir izjemno trpežnih tekstilnih vlaken. To naravno tkanino smo izbrali za izdelavo vložka vaših čevljev UYN. Konoplja je najbolj trpežen naravni tekstil in je zelo odporna na razpokanje. Hkrati zagotavlja odlično zračenje, vpijanje vlage in bakteriostatični učinek. Konopljin vložek poleti hladi vaša stopala in ohranja kožo suho.

U-CONTROL SOLE


Pri teku prvi stik s tlemi povzroči sile udarca na telo. Podplat U-Control absorbira te sile - podpira ga material EVA in struktura celotnega vmesnega podplata. Medtem ko podplat ostaja prožen, odzivni gumijasti elementi v obliki črke U z nizko stopnjo obrabe blažijo udarce na cesti. Popoln nadzor pri vsakem koraku.

Več informacij
Proizvajalci UYN
Barva Antracit
Spol Moški
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja lahko pišejo samo registrirani uporabniki. Prosimo prijavite se ali ustvarite nov račun