DRIFT EVO LB29 - Čelada z dirkalno dušo

Drift Evo, ki je že nekaj let vrhunski model, je rezultat nenehnega raziskovanja in razvoja, v sodelovanju s številnimi talenti in vrhunskimi motoristi iz prvenstva WSBK, ki lahko računajo na visoko tehnologijo in zmogljivost celoobrazne čelade Drift Evo, ki je bila raziskana tako, da se s športnim duhom odzove na zahteve motoristov in ljubiteljev motorjev.


Drift Evo LB29 v dveh barvnih različicah črna/modra/fluorescentno rumena in črna/antracit/rdeča je ena izmed številnih novosti v katalogu za leto 2022; med trenutnim svetovnim prvenstvom SBK bo Drift Evo LB29 nosil Luca Bernardi, ki se je prvič pojavil na dirkališču Motorland Racetrack v Aragonu prvi vikend v aprilu.

Caberg DRIFT EVO


Mladi motorist iz San Marina je prispeval k razvoju modela Drift Evo LB29, na začetku letošnje sezone pa je Luca Bernardi debitiral z modelom LB29 v fluorescentno rumeni barvi, ki je ustrezal njegovemu Ducatiju številka 29 v ekipi Barni Racing Team

Različica Drift Evo LB29, ki je na voljo tudi pri nas, je na voljo v dveh velikostih školjk; manjša različica, ki zajema od XS do M, in večja, ki zajema velikosti od L do XXL. Kar zadeva notranjost čelade za celoten obraz, je Caberg izbral najboljše razpoložljive tkanine, ki nudijo najvišjo raven udobja.

Agresiven in z dirkaškim značajem zadnji del ne doda le športnega pridiha modelu Drift Evo LB29, ampak zahvaljujoč svoji aerodinamični zasnovi tudi znatno zmanjša turbulence in hrup ter zagotavlja brezhibno izkušnjo vožnje tudi pri višjih hitrostih.